Rehtivippi ei toistaiseksi myönnä uusia vippejä

Pikalainapalvelu Rehtivippi ei myönnä uusia lainoja. Nordic Rahoitus Oy:n omistama palvelu on ilmoittanut hieman ennen maaliskuun puoliväliä, ettei se myönnä toistaiseksi lainkaan uusia pienlainoja.

Suomen rehellisimmäksi pikavippipalveluksi itseään kutsuva pikaluottoyritys ilmoitti palvelukatkosta maanantaina 12.3. lyhyellä tiedotteella. Palvelun sivuilta löytyy vain lyhyt ilmoitus otsikolla “Nordic Rahoitus Oy:n tiedote”, jossa ilmoitetaan, että palvelu ei myönnä uusia pienlainoja toistaiseksi.

Tiedotteessa ei kerrota selitystä pienlainapalvelun katkokselle eikä arviota siitä, milloin palvelu palaa takaisin toimintaan.

Palvelun toiminta vaikuttaa kaikinpuolin asialliselta, joten katkon syynä tuskin ovat toimilupaongelmat, jotka ovat aiemmin sulkeneet useita pieniä pikavippipalveluita. Nordic Rahoitus Oy löytyy Etelä-Suomen aluehallintoviraston ylläpitämästä luotonantajarekisteristä, joten sen toimiluvan voi olettaa olevan asianmukaisesti hoidettu. Yritys on suomalaisten omistama ja toimii Turussa.

Rehtivippi vaikuttaa vastuulliselta luotonantajalta muun muassa korkeahkon ikärajansa takia, sillä palvelu on myöntänyt pikavippiä vain 21 vuotta täyttäneille suomalaisille. Sivuilla on myös asianmukaiset lainaehdot, rekisteriseloste, yrityksen ja asiakaspalvelun yhteystiedot sekä muut vaaditut ja tarpeelliset tiedot, kuten ohjeet vapaaehtoisen lainakiellon tekemiseen.

Rehtivippi on myöntänyt pieniä lainoja 50 eurosta 200 euron lainoihin 14-30 päivän maksuajalla. Ensiasiakkaille Rehtivippi on myöntänyt 50 euron lainoja ja suurempia lainasummia ainoastaan vanhoille asiakkaille. Ensilainainformaation perässä on lukenut jo jonkin aikaa ilmoitus, jonka mukaan pieniäkin lainoja myönnetään toistaiseksi ainoastaan vanhoille asiakkaille.

Aiemmin toimintansa väliaikaisesti lopettaneet pikalainapalvelut ovat usein lopettaneet pikalainojen tarjoamisen lopullisesti, mutta jäämme odottamaan lisäinformaatiota Rehtivipin tilanteesta.

Tähän liittyvät artikkelit

  • Nordic Rahoitus jatkaa pikalainojen myöntämistä Rehtivipin sivuille on ilmestynyt tiedote, jossa kerrotaan, että palvelu jatkaa pikavippien myöntämistä sekä uusille, että vanhoille asiakkaille. Katkon syytä Rehtivippi ei edelleenkään kerro.
  • Kuluttajavirasto: Neljä pikavippiyhtiötä laskuttanut epäasiallisesti Neljä pikavippiyritystä, Aeris, Tromvelt, M Aurora ja EC Finland, ovat tarjonneet epäasiallisia tai laittomia luottoja ja laskuttaneet epäselvästi.
  • Pikavippiä ei tarvitse pelätä, mutta varo silti ylivelkaantumista Pikavipin ottaminen ei johda automaattisesti ylivelkaantumiseen, mutta laina kannattaa silti aina ottaa harkiten ja vastuullisesti.
  • Talousvaliokuntakin kiristäisi vippilainsäädäntöä Perustuslakivaliokunnan ja lakivaliokunnan ohella myös talousvaliokunta kannattaa pikavippilain muutoksia. Uudistukset rajoittaisivat esimerkiksi pikavippien korkoja.
  • HS: Perintäkulut saavat kritiikkiä tuomareilta Pikalainavelat ovat jo aiheuttaneet ruuhkia käräjäoikeuksiin. Helsingin Sanomien haastattelemien käräjätuomareiden mielestä pienten saatavien perintäkulut ovat usein kohtuuttoman suuria.
  • Jyväskylä ei halua pikavippimainoksia kaupungin mainospaikoille Jyväskylässä on tehty aloite jonka mukaan pikavippimainokset halutaan kieltää kaupungin omistamilta mainospaikoilta. Pikavippimainokset ovat kielletty kaupungin omistamilta mainospaikoilta jo Tampereella ja Kouvolassa.
  • KSML: Uuden lain myötä otetaan ehkä isompia pikavippejä Pikavipeille asetetaan todennäköisesti keväällä korkokatto, jonka tarkoituksena on suitsia vippien korkeita korkokuluja. Seurauksena voi kuitenkin olla, että luottosummat kasvavat entistä suuremmiksi.
  • Pikavippi.fi Pikavippi.fi tarjoaa pieniä pikavippejä nopeaan rahantarpeeseen. Pikavippi.fi:n tarjoamat lainasummat ovat 100, 200 ja 300 euroa.Hae pikavippiä tekstiviestillä tai netissä osoitteessa Pikavippi.fi. Kun asioit Pikavippi.fi:ssä ensimmäisen kerran, […]
  • Pikavippimainoksia sähköpostiin Mediassa huomioitiin syyskuun lopulla siitä, kuinka ihmisten sähköposteihin tuli pikavippimainoksia yksityisten henkilöiden nimissä.
  • Ekstraluotto Ekstraluotto myöntää käyttöösi 2100 euron suuruisen tililuoton. Miniminosto on vain 10 euroa ja lainaa lyhennetään pienissä kuukausierissä takaisin. Lyhennys on vain 10% avoimena olevasta saldosta kuukausittain.
Klikkaa Tästä  Pikalainayhtiöt tähtäävät sijoitusmarkkinoille