Ok Money arpoo matkalahjakortteja Matkajokeri-kilpailussa

Pikavippejä tarjoava palvelu OK Money järjestää Matkajokeri -nimisen kilpailun, jossa voi voittaa 500 euron arvoisen matkalahjakortin valitsemaansa kohteeseen.

Matkajokerissa arvotaan joka neljäs kuukausi kaksi uutta numerosarjaa. Jos kaikki numerosarjan numerot vastaavat oman matkapuhelinnumeron neljää viimeistä numeroa, arvontaan voi osallistua lähettämällä tekstiviestin kilpailusivulla ilmoitettuun numeroon. Kilpailu on avoinna vuoden 2012 marraskuun loppuun asti. Matkajokerin numerot ja matkakohteet arvotaan 1.4. ja 1.8. Voittaja voi kuitenkin valita vapaasti lahjakorttinsa käyttökohteen, eikä sitä ole pakko käyttää arvottuun matkakohteeseen.

Arvontaan voivat osallistua täysi-ikäiset henkilöt, eikä kilpailuun osallistuminen edellytä vipin ottamista tai muunkaan tuotteen ostamista. 500 euron arvoisia matkalahjakortteja arvotaan yhteensä kaksi kappaletta. Arvontaan osallistuvat kaikki tekstiviestin lähettäneet osallistujat, joiden matkapuhelinnumeron neljä viimeistä numeroa vastaavat arvottuja numerosarjoja. Arvontaan kelpaavat vain tekstiviestit, jotka on lähetetty sinä päivänä kun kyseiset numerot ovat olleet näkyvissä.

OK Moneylla on lisäksi toinen, yleinen arvonta, johon voivat osallistua kaikki halukkaat. Ylimääräinen arvonta suoritetaan kuluvan vuoden joulukuussa ja sen palkintona arvotaan 500 euron arvoinen lahjakortti Naantalin Kylpylään.

Molemmat kilpailut löytyvät vippipalvelun kilpailusivuilta. Myös monet muut pikavippejä tarjoavat palvelut järjestävät erilaisia kilpailuja ja arvontoja. Esimerkiksi Vippi.fi järjesti taannoin Facebook-sivullaan kilpailun, jossa parhaan vitsin kertoja voitti 100 euron lahjakortin S-ryhmän liikkeisiin.

Pikavippi.fi -palvelu järjestää yhteistyössä NRJ-radiokanavan kanssa “Kun tarvetta esiintyy” -nimistä kilpailua, jossa palkitaan joka perjantai parhaimman tarinan kertonut osallistuja. NRJ:n aamupojat valitsevat parhaan tarinan ja Pikavippi.fi myöntää rahoituksen tarpeeseen. Kilpailuun voi osallistua vippipalvelun kilpailusivulla.

Tähän liittyvät artikkelit

  • Asiakastieto: Positiivinen luottorekisteri vähentäisi maksuhäiriömerkintöjä Maksuhäiriömerkintöjen määrä on selvässä kasvussa. Suomen Asiakastieto kertoo, että jo 346 000 suomalaisella on vähintään yksi luottotietomerkintä. Vuonna 2012 uusia luottotietonsa menettäneitä oli 11 prosenttia enemmän kuin edellisenä vuonna.
  • Vivus Pikavippipalvelu Vivus myöntää lainaa jopa 2010 euroa. Uudet asiakkaat voivat lainata ilmaiseksi 10 - 400 euroa, ja vanhat asiakkaat saavat lainaa pariin tonniin asti.Vivuksen kautta voi lainata, jos on vähintään 20-vuotias ja luottokelpoinen Suomessa […]
  • Pikavippimainontako harhaanjohtavaa? Pikavippialan mainonta puhuttaa paljon mediassa sekä pikavippimainontaa halutaan kieltää katukuvasta. Pikavippimainontaa mielletään aggressiiviseksi sekä ihmisiä harhaanjohtavaksi. Kuitenkin suuremman median piiloon jää monet muut huijausmainokset ja […]
  • Mikä on totuus pikavipeistä? Pikalainayhtiö Risicum haluaa korjata pikavippeihin liittyviä väärinkäsityksiä. Mediassa käsiteltyjen tapauksen vuoksi pikavippien vaikutus esimerkiksi ylivelkaantumiseen kuulostaa usein todellista merkitystään suuremmalta.
  • Pikavippiä ei tarvitse pelätä, mutta varo silti ylivelkaantumista Pikavipin ottaminen ei johda automaattisesti ylivelkaantumiseen, mutta laina kannattaa silti aina ottaa harkiten ja vastuullisesti.
  • Blue Finance Blue Finance on vippipalvelu, joka tarjoaa lainaa 100 - 700 euroa. Lainan hakeminen on helppoa ja vippien hinta erittäin edullinen, mutta kannattaa huomioida, että lainoihin tarvitaan takaus.Blue Finance myöntää lainaa 18 vuotta täyttäneille henkilöille. […]
  • Sosiaalinen luotto on tarkoitettu ensisijaisesti vähävaraisille Eduskunnan puhuessa pikavippien kieltämisestä ja rajoittamisesta nousi esille myös sosiaalinen luotto. Eduskunnassa oltiin sitä mieltä, että sosiaalista luototusta tulisi kasvattaa ja korostaa, jotta taloudellisissa vaikeuksissa olevat ihmiset saisivat apua.
  • Oletko suunnittelemassa pikavipin ottoa? Tutustu ensin näihin ohjeisiin Moni ottaa pikavippiä äkilliseen rahantarpeeseen. Pikavippejä usein mediassa mustamaalataan, mutta fiksusti otettu pikavippi ei tuo käyttäjälleen ongelmia.
  • Pikavippi.fi tarjoaa nyt lainoja 1000 euroon asti Pikavippi.fi tarjoaa lainoja nyt aina 1000 euroon saakka. Maksuaikaa lainoille voi saada 14 vuorokaudesta kuuteen kuukauteen. Aiemmin Pikavippi.fi on tarjonnut lainoja 50 eurosta 300 euroon asti. Uudet lainasummat ovat siis 400 euroa, 500 euroa, 600 euroa, […]
  • Credigo Credigon tavoite on tarjota selkeitä rahoitusratkaisuja asiakkaille. Credigo on toiminut vuodesta 2006 asti ja tarjonnut rahoituspalveluja Suomessa. Credigon emoyhtiö Nordmill AB toimii Ruotsissa. Yhtiöllä on pohjoismaisia asiakkaita jo yli 100 000.
Klikkaa Tästä  Kemissä kiellettiin pikavippien mainonta